Antena 3 CNN Actualitate Cod galben de ninsoare viscolită. Anunțul făcut de meteorologi

Cod galben de ninsoare viscolită. Anunțul făcut de meteorologi

Cod galben de ninsoare viscolită. Anunțul făcut de meteorologi
21 Feb 2017   •   08:45

Meteorologii au emis o atenționare cod galben valabilă marți, de la ora 8:00 până la ora 14:00 pentru următoarele zone: județul Cluj - zona de munte, județul Bistriţa-Năsăud - zona de munte și județul Maramureş - zona de munte.

Se vor semnala următoarele fenomene: la peste 1400 m altitudine, intensificări ale vântului care la rafală vor depăși 70-80 km/h şi izolat 100 km/h. Fenomene asociate: ninsoare viscolită, determinând scăderea vizibilităţii.

De asemenea, meteorologii au emis un alt cod galben valabil marți, de la ora 7:30 până la ora 13:00 în zonele: județul Buzău - zona de munte, județul Prahova - zona de munte, județul Argeş - zona de munte, județul Dâmboviţa - zona de munte.

Se vor semnala: la altitudini peste 1500 m, vor fi intensificări ale vântului, ce vor atinge și depăși la rafală 90 km/h. Fenomene asociate : zăpadă spulberată.

Un cod galben de zăpadă spulberată ce determină reducerea vizibilității a fost emis de specialiști și este valabil marți, de la ora 7:10 până la ora 13:00 în zonele: județul Neamţ - zona de munte și județul Suceava - zona de munte. Se vor semnala : La altitudini de peste 1700m, se vor semnala intensificări ale vântului, ce vor atinge și depăși la rafală 90 km/h.

×
Subiecte în articol: cod galben ninsoare viscol
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close