Antena 3 CNN Actualitate COD GALBEN de ninsori şi vânt în Bucureşti şi 24 de judeţe

COD GALBEN de ninsori şi vânt în Bucureşti şi 24 de judeţe

COD GALBEN de ninsori şi vânt în Bucureşti şi 24 de judeţe
de S.T.    |    07 Feb 2015   •   09:16

Ninsorile şi viscolul au lovit din nou cu putere Capitala şi 24 de judeţe din jumătatea de sud a ţării. Banatul, Dobrogea şi Muntenia sunt sub cod galben, iar rafalele de vânt, care ajung şi la 80 de kilometri pe oră, au făcut deja ravagii.

În Capitală, mai multe acoperişuri au fost luate de vânt, iar tencuiala de pe blocuri a distrus mai multe maşini.

Un copac a căzut peste un gard şi peste un autoturism şi a fost pericol de explozie, pentru că în apropiere era o ţeavă de gaze şi a existat riscul ca ofiţerii de la ISU, care îndepărtau pomul, să o lovească.

Viscolul a smuls în Bucureşti copaci, acoperişuri şi bucăţi de balcoane. Mai multe utilaje de deszăpezire au fost scoase pe străzi.

Bucureştiul şi 24 de judeţe din jumătatea de sud a ţării sunt, până sâmbătă după-amiază, sub atenţionare cod galben de ninsoare şi vânt, care la rafală va depăşi 60 de kilometri pe oră, viscolind zăpada.

Atenţionarea a fost emisă pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea, Prahova, Dâmboviţa, Giurgiu, Teleorman, Argeş, Olt, Dolj, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi, Caraş-Severin, Timiş, Hunedoara, Sibiu, Braşov şi Covasna.

Vezi AICI lista trenurilor anulate din cauza condiţiilor meteo
 

×
Subiecte în articol: cod galben viscol vant
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close