Antena 3 CNN Actualitate Cod Galben de ploi şi vijelii în 26 de judeţe şi de caniculă în alte 15

Cod Galben de ploi şi vijelii în 26 de judeţe şi de caniculă în alte 15

Cod Galben de ploi şi vijelii în 26 de judeţe şi de caniculă în alte 15
Sursa foto: Foto: meteoromania.ro
04 Aug 2010   •   09:00

Meteorologii au emis, miercuri dimineaţă, o atenţionare Cod Galben de ploi şi vijelii pentru 26 de judeţe din nordul, centrul şi sud-vestul ţării. Atenţionarea intră în vigoare la ora 08:30 şi se încheie la ora 23:00.

"Ploile vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi local 25...30 l/mp si izolat 60 l/mp", se arată în atenţionarea meteorologilor.

Tot miercuri, locuitorii din 15 judeţe aflate în estul şi sud-estul ţării, inclusiv bucureştenii, se vor confrunta în continuare cu vreme caniculară. Meteorologii au prelungit atenţionarea Cod Galben de disconfort termic şi caniculă pentru ziua de 4 august.

"În intervalul menţionat vremea se va menţine călduroasă, caniculară în cursul după-amiezei în cea mai mare parte a Moldovei, a Munteniei şi în partea continentală a Dobrogei, unde şi indicele de confort termic ITU va atinge şi depăşi pragul critic de 80. În ceste regiuni temperaturile maxime vor atinge frecvent 35 de grade si izolat 36...37", precizează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Pentru informaţii complete despre avertizări şi starea vremii, accesaţi site-ul meteoplus.ro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: atentionare meteo vijelii ploi cod galben
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close