Antena 3 CNN Actualitate Cod Galben de ploi torenţiale în sud-vestul ţării. Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

Cod Galben de ploi torenţiale în sud-vestul ţării. Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

Cod Galben de ploi torenţiale în sud-vestul ţării. Prognoza meteo pentru următoarele trei zile
Sursa foto: Foto: www.meteoromania.ro
24 Iul 2011   •   18:20
Cod Galben de ploi torenţiale în sud-vestul ţării. Avertizarea emisă de meteorologi intră în vigoare duminică, la ora 21.00, şi durează 24 de ore.

În intervalul mentionat, în sud-vestul ţării vor cădea averse ce vor avea caracter torenţial. Cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 50 l/mp.

Aversele vor fi însoţite de intensificari de vânt şi de descărcări electrice. Vor fi condiţii de grindină.

Dacă surprindeţi imagini din timpul vijeliilor sau aţi filmaţi efectele acestora, ni le puteţi trimite pe adresa [email protected] sau le puteţi încărca pe www.videonews.ro.

PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE TREI ZILE:

LUNI (25 iulie)
Vremea va fi cãlduroasã, cu o maximã a temperaturii aerului în jur de 31 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi condiţii reduse de ploaie în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 17...19 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.

MARŢI (26 iulie)
Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi condiţii pentru averse şi descãrcãri electrice dupã-amiazã şi în cursul nopţii. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimã va fi de 17...19 grade. Presiunea atmosferica va continua sa creasca usor.

MIERCURI (27 iulie)
Vremea va fi cãlduroasã, cu cer variabil şi vânt slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimã va fi de 16...18 grade.

Pentru informaţii complete despre starea vremii, accesaţi site-ul meteoplus.ro.
 



 

 

 

 

 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close