Antena 3 CNN Actualitate COD GALBEN de vânt puternic până la ora 16:00. Vezi zonele vizate

COD GALBEN de vânt puternic până la ora 16:00. Vezi zonele vizate

COD GALBEN de vânt puternic până la ora 16:00. Vezi zonele vizate
Sursa foto: Foto: Agerpres/Tanjug
08 Dec 2013   •   11:43
Judeţele Botoşani şi Iaşi sunt, de la ora 10.00 până la 16.00, sub avertizare cod galben de vânt, care va atinge la rafală 55-65 de kilometri pe oră  şi izolat peste 70 de kilometri pe oră. 
Potrivit ultimei avertizări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în judeţele Botoşani şi Iaşi "se vor semnala intensificari locale ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h, izolat peste 70 km/h".
Anterior, meteorologii au transmis o avertizare nowcasting cod galben pentru judeţele Harghita, Covasna şi Braşov, valabilă până la ora 11.15. În aceste zone se vor semnala intensificări ale vântului ce vor depăşi local 55 de kilometri pe oră şi vor atinge la rafală până la 70 de kilometri pe oră.
Şi judeţul Gorj este sub avertizare cod galben până la ora 12.00. Meteorologii au atenţionat că în zona de munte a judeţului Gorj se vor semnala intensificări ale vântului ce vor depăşi la rafală 60 de kilometri pe oră şi pot viscoli ninsoarea sau spulbera zăpada.
Avertizarea cod galben de ninsori şi viscol emisă sâmbătă pentru judeţele Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea, Buzău, Prahova, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Harghita, Covasna, Braşov, Mureş, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Caraş-Severin, Hunedoara, Alba, Cluj şi Bihor a fost ridicată duminică dimineaţă. 
 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close