Antena 3 CNN Actualitate Inundații în București și județele limitrofe. Autostrada Soarelui, blocată zeci de minute

Inundații în București și județele limitrofe. Autostrada Soarelui, blocată zeci de minute

Inundații în București și județele limitrofe. Autostrada Soarelui, blocată zeci de minute
12 Iun 2016   •   20:02

UPDATE: Traficul se desfăşoară cu dificultate în Sectorul 1, la intrarea în Capitală. Pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti două benzi de circulaţie sunt inundate iar pe strada Coralilor din Sectorul 1 se circula îngreunat din cauza ploii torenţiale.

De asemenea, se circulă cu dificultate şi în cartierul Colentina, din cauza unui semafor defect.

Pompierii anunţă că 20 de imobile din Capitală şi din judeţul Ilfov au fost afectate de ploi, subsolurile şi gospodăriile locuinţelor fiind inundate.

ISU intervine şi pe strada Aviator Popişteanu, unde un copac a căzut pe un autoturism.

Zonele Chitila şi Otopeni sunt cele mai afectate de ploi, precizează sursa citate.

La intrarea în Capitală, coada de mașini blocate se întinde pe câțiva kilometri.

Un copac a căzut fără a produce avarii şi în trei imobile s-a acumulat apă la subsol în urma ploii torenţiale de duminică seara din Bucureşti, a anunţat Daniel Vasile purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

UPDATE: Codul galben emis de meteorologi a expirat la ora 20:00, dar ploile nu s-au oprit. În urma ruperii de nori din Capitală, mai multe cartiere sunt inundate și pistele aeroportului Otopeni au fost inundate.

Realizatoarea emisiunii Voi cu Voicu, Mirela Voicu, a explicat, într-o intervenție telefonică la emisiunea Punctul de Întâlnire, că pe Drumul Național 1 mașinile au tras pe dreapta, pentru că nu se poate circula.

“Vin de la Breaza, pe autostradă erau mașinile trase pe dreapta, pentru că era prea multă apă pe carosabil. Centura Bucureștiului este aproape impracticabilă, pe ambele benzi. La intrarea în București, la fel, pe prima bandă, la fântâna Miorița, era apă foarte multă.”

Iată cum se circula în jurul orei 20:00 la Fântâna Miorița:

----------------------------

Meteorologii au emis o atenționare cod galben de ploi în Capitală. Conform meteorologilor, avertizarea este valabilă până la ora 20:00

Conform meteorologilor, se vor semnala intensificări de scurtă durată ale vântului, frecvente descărcări electrice, grindină de mici şi medii dimensiuni şi averse ce vor cumula cantităţi de apă local de 15...20 l/mp şi izolat peste 25 l/mp.

×
Subiecte în articol: cod galben ploi grindina Capitală avertizare
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close