Antena 3 CNN Actualitate Cod portocaliu de inundaţii pe Dunăre şi în judeţul Satu Mare, pe râul Crasna, până miercuri seară

Cod portocaliu de inundaţii pe Dunăre şi în judeţul Satu Mare, pe râul Crasna, până miercuri seară

Cod portocaliu de inundaţii pe Dunăre şi în judeţul Satu Mare, pe râul Crasna, până miercuri seară
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    09 Apr 2013   •   16:18
Codul portocaliu de inundaţii pe râul Crasna, în judeţul Satu Mare, şi pe Dunăre, în Mehedinţi, Dolj, Olt şi Teleorman, a fost prelungit până miercuri la ora 20.00, potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor.
   
INHGA a actualizat, marţi după-amiază, o avertizare anterioară, informând astfel că râul Crasna se află, până miercuri la 20:00, sub cod portocaliu de inundaţii în judeţul Satu Mare, zona aval de Domăneşti.


   
Tot până miercuri, ora 20.00, se menţine codul galben pe râul Tur - aval Călineşti Oaş (judeţul Satu Mare) şi pe Bega Veche (judetul Timiş).
   
Aceeaşi avertizare se instituie, începând de miercuri, ora 6:00, pe râurile din bazinele hidrografice Tur, Crasna şi Barcău din judeţele Satu Mare, Sălaj şi Bihor.
   
Tot prin noua avertizare, se menţine codul portocaliu pe Dunăre pe sectorul aval Porţile de Fier - Zimnicea (sector îndiguit aval Gruia) din judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt şi Teleorman, potrivit INHGA.



Pentru mai multe informaţii accesează meteoplus.antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close