Antena 3 CNN Actualitate COD ROȘU și furtună puternică pe litoral. Un turist ar fi dispărut în largul mării - VIDEO

COD ROȘU și furtună puternică pe litoral. Un turist ar fi dispărut în largul mării - VIDEO

Județul Constanța este sub avertizare de cod ROȘU de furtună, vânt puternic și grindină, marți, 7 iulie, pentru intervalul cuprins între orele 17-18. Deja au avut loc vijelii puternice, însoțite de grindină. Câteva gospodării din Săcele și Techirghiol au fost inundate. Printr-un apel la 112, s-a anunțat că o persoană ar fi dispărut în largul mării, în stațiunea Năvodari.

COD ROȘU și furtună puternică pe litoral. Un turist ar fi dispărut în largul mării - VIDEO
de Cristina Tudorache    |    07 Iul 2020   •   18:50

Marți după-amiază, cerul s-a întunecat dintr-o dată în Mamaia, iar ploile torențiale, însoțite de grindină, au cuprins stațiunea.

În urma ploilor torențiale și vijeliilor de pe litoral, cel puțin un copac a căzut în județul Constanța, producând o avarie unui autovehicul. De asemenea, autoritățile s-au mobilizat pentru căutarea unei persoane surprinse de furtună în largul mării. Un localnic din Năvodari a anunțat la numărul unic de urgență că o persoană aflată în apă mării a dispărut în timpul manifestărilor meteorologice. În zonă vor fi trimiși scafandrii ISU pentru a vedea dacă situația se confirmă. 

COD ROȘU și furtună puternică pe litoral. Un turist ar fi dispărut în largul mării - VIDEO

ANM a emis COD ROȘU de vreme severă imediată pentru județul Constanța. Conform meteorologilor, se vor semnala averse torențiale ce vor cumula 35-45 l/mp - în zonă, în ultima oră s-au acumulat cantități de apă de 40 - 50 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii și mari și vijelie puternică. Codul Roșu este valabil marți, de la ora 17:00 până la ora 18:00, pentru localitățile 23 August, Limanu, Albești, Pecineaga, Comana, Mangalia, din județul Constanța.

×
Subiecte în articol: cod rosu furtuna Constanța
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close