Antena 3 CNN Actualitate Codaşi la fotbal, dar campioni la prostituţie: Fotbalişti în pat cu minore

Codaşi la fotbal, dar campioni la prostituţie: Fotbalişti în pat cu minore

Codaşi la fotbal, dar campioni la prostituţie: Fotbalişti în pat cu minore
Sursa foto: Foto: Antena 1
de S.T.    |    11 Mai 2012   •   21:04

Codaşi la fotbal, campioni când vine vorba de prostituţie cu minori. Opt fotbalişti de la echipa Dacia Mioveni sunt suspectaţi că ar fi fost clienţii unui salon de masaj în care mai multe tinere erau transformate în sclave sexuale.

Poliţiştii argeşeni au destructurat o întreagă reţea de trafic de persoane. Au găsit 13 fete, dintre care 5 minore, ale căror părinţi erau plecaţi la muncă în străinătate, închise într-un hotel din Piteşti.


Spaţiul a fost închiriat în urmă cu două luni de două femei şi au deschis un salon de masaj. Sub paravanul salonului, obligau tinerele să se prostitueze. Agenţii de poliţie au descoperit întreaga afacere după ce au intrat în rolul de clienţi şi le-au prins pe fete în flagrant.

Anchetatorii au găsit, în falsul salon de masaj, şi înregistrări video din timpul actelor sexuale, iar pe lista de clienţi au apărut şi numele a opt fotbalişti de la Dacia Mioveni!

Echipa argeşeană este clasată pe ultimul loc în Liga I, iar, de la anul, va evolua în divizia secundă.

Anchetatorii au cerut arestarea preventivă a 3 persoane în acest caz, dar judecătorii au refuzat însă să le trimită după gratii.




×
Subiecte în articol: minore fotbal
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close