Antena 3 CNN Actualitate Codrin Ștefănescu, atac dur la adresa homosexualilor: „Vi se pare normal să se ţină de mână pe stradă un bărbat cu barbă cu unul cu mustaţă”

Codrin Ștefănescu, atac dur la adresa homosexualilor: „Vi se pare normal să se ţină de mână pe stradă un bărbat cu barbă cu unul cu mustaţă”

Codrin Ștefănescu, atac dur la adresa homosexualilor: „Vi se pare normal să se ţină de mână pe stradă un bărbat cu barbă cu unul cu mustaţă”
02 Apr 2017   •   12:55

După ce senatorul PSD Ioan Deneş a declarat că se împotriveşte unei legi a parteneriatului civil de care să beneficieze şi cuplurile de acelaşi sex, susținând că  îi „lezează“ şi „încalcă“ libertatea atunci când îşi „externalizează“ comportamentul şi merg de mână pe stradă, Codrin Ștefănescu se declară de acord cu colegul său.


„Eu sunt de acord cu domnul Deneș. Adică modul cum această minoritate vrea să-și externalizeze acest comportament, nu trebuie și promovat public. Eu vreau ca băiețelul meu, care acum areopt luni, atunci când va face patru ani să nu vadă doi bărbați că se țin de mână sau se sărută în mijlocul străzii. Au depturi, noi milităm pentru drepturi și libertăți, dar în cazul acesta se manifestă în intimitate. Nu în mod public, nu înfiiază copii, nu se căsătoresc. Suntem un popor cu tradiție creștină. (...) Eu am semnat alături de câteva sute de mii de membri PSD, la scrisoarea pentru Coaliția Familiei, ținem la lucrul ăsta, sunt creștin ortodox, băiețelul meu nu trebuie să vadă cuplurile alea care se țin de mână pe stradă, au libertatea lor, dar în intimitate. (...)Vi se pare normal să se ţină de mână pe stradă un bărbat cu barbă cu unul cu mustaţă? Mie nu mi se pare normal. Trei milioane de români au semnat petiţia pentru ca familia să fie formată dintr-un bărbat şi o femeie. Nimeni nu vă încalcă drepturile şi libertăţile, dar faceţi ce vreţi la voi acasă”, a declarat Codrin Ștefănescu la Antena 3, în emisiunea Ediție de Weekend.

×
Subiecte în articol: editie de weekend Codrin Ştefănescu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close