Antena 3 Actualitate Codrin Ștefănescu, despre congresul PSD: „Îmi este teamă de ce se va întâmpla după. Încep să cadă măști”

Codrin Ștefănescu, despre congresul PSD: „Îmi este teamă de ce se va întâmpla după. Încep să cadă măști”

28 Iun 2019   •   23:07
Codrin Ștefănescu, despre congresul PSD: „Îmi este teamă de ce se va întâmpla după. Încep să cadă măști”

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu, candidat pentru un nou mandat la Congresul din 29 iunie a declarat, vineri seară, la Antena 3 că și-ar dori să facă echipă și cu Liviu Pleșoianu și cu Șerban Nicolae.

„Liviu Pleșoianu este un foarte bun candidar la prezidențiale, se  bucură de o reală susține a românilor. Contează mesajul pe care aceștia îl vor transmite mâine. Am un preferat, dar îl voi vota mâine”, a declarat Codrin Ștefănescu, vineri seară, la ”Exces de putere”.

Codrin Ștefănescu a declarat că se teme de ceea ce se va întâmpla după Congresul social-democraților.

„Îmi e teamă de ce se va întâmpla după Congres. Se schimbă discursurile din mers. Încep să cadă măști. Oamenii ce spuneau ieri, uită astăzi. Sunt oameni din teritoriu care au tras greu în toate campaniile. Ei nu admit astfel de situații. Vor să fie niște mesaje mult mai solide”, a prezicat acesta.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close