Antena 3 CNN Actualitate Codrin Ștefănescu: „E îngrozitor la ce nivel a ajuns politica promovată de Orban. Textul acestei moțiuni este plin de ură”

Codrin Ștefănescu: „E îngrozitor la ce nivel a ajuns politica promovată de Orban. Textul acestei moțiuni este plin de ură”

Codrin Ștefănescu: „E îngrozitor la ce nivel a ajuns politica promovată de Orban. Textul acestei moțiuni este plin de ură”
12 Iun 2019   •   17:35

Codrin Ștefănescu e de părere că textul moțiunii formulat de PNL este „un joc pe spatele românilor prin care un grup bine conturat încearcă să pună mâna pe putere”. 

„E îngrozitor la ce nivel de jos a ajuns politica promovată de Orban. Textul acestei moțiuni este plin de ură, de venin, de otravă, e un text antidemocratic. Incită la toate tipurile de violență. Circul începe cu Gigel Știrbu citind acest text și cu declarația doamnei Turcan care spune că jocul este pentru România. Pentru PNL totul e un joc, România e un joc. Ei consideră că ceea ce fac în Parlament e un fel de Popa Prostu'. E un joc pe spatele românilor în care un grup foarte bine conturat încearcă să pună mâna pe putere”. 

„Din ce înțeleg din textul moțiunii e că premierul trebuie să se ducă la închisoare pentru niște fapte pe care le vede Orban și mințile lor luminate. Mai mult PSD trebuie să fie interzis cu totul și să interzică și milioane de votanți și membri de partid pentru că ei au câștigat”, a mai spus Codrin Ștefănescu. 

×
Subiecte în articol: Codrin Ştefănescu putere

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close