Antena 3 CNN Actualitate Codrin Ștefănescu, reacție după condamnarea lui Dragnea: „A fost o decizie politică. A fost o zi foarte tristă pentru întregul partid”

Codrin Ștefănescu, reacție după condamnarea lui Dragnea: „A fost o decizie politică. A fost o zi foarte tristă pentru întregul partid”

Codrin Ștefănescu, reacție după condamnarea lui Dragnea: „A fost o decizie politică. A fost o zi foarte tristă pentru întregul partid”
Sursa foto: foto: captura Antena 3
28 Mai 2019   •   10:54

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a făcut o serie de declarații referitoare la soarta partidului după condamnarea lui Liviu Dragnea. 

„A fost o decizie politică. A fost oribil și a fost o zi foarte tristă pentru noi ieri, pentru întregul partid. Nu vreau să fiu surprins în perioada imediat următoare să aflu că există colegi care se vor delimita de el. M-am săturat să văd oameni care se delimitează de colegii noștri când sunt la ananghie, care se delimitează de Olguța Vasilescu că n-are cătușele la mâini, m-am săturat să văd colegi care se delimitează de Gheorghe Nichita când e condamnat, de Radu Mazăre, de Costică Niță. Eu vreau să fim solidari și să mergem mai departe pentru că, cu toată această înfrângere, ne-au votat foarte mulți români”. 

„Eu cred că e necesar să facem un congres în care să limpezim lucrurile în interiorul partidului. Să candideze cine vrea să candideze și delegații să voteze. Delegații fiind parlamentarii, senatori, deputați, primarii, viceprimarii, șefii de zonă, oamenii care au condus județele și s-au bătut zi și noapte în această campanie, cu toată această ură uriașă împotriva noastră. N-are nimeni niciun fel de vină, e o vină colectivă”.

„N-aș vrea să încep o bătălie în interiorul PSD. Eu am făcut apel la calm de ieri începând. Sper să fim uniți pentru că așa vom găsi soluții”.

Întrebat de ce vrea Viorica Dăncilă să-l schimbe din funcție, Codrin Ștefănescu a spus că „vom vedea, astea sunt zvonuri”. 

 

×
Subiecte în articol: Codrin Ştefănescu PSD Liviu Dragnea
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close