Antena 3 CNN Actualitate Codrin Ștefănescu, referitor la șoferul cu plăcuțele anti PSD: Sfidează milioane de simpatizanţi ai partidului

Codrin Ștefănescu, referitor la șoferul cu plăcuțele anti PSD: Sfidează milioane de simpatizanţi ai partidului

Codrin Ștefănescu, referitor la șoferul cu plăcuțele anti PSD: Sfidează milioane de simpatizanţi ai partidului
30 Iul 2018   •   18:35

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a spus că Poliția a procedurat exact așa cum trebuia în cazul bărbatului care și-a pus un număr de înmatriculare cu un mesaj îndreptat împotriva PSD-ului. 

“Se discută prea mult despre o chestiune fără importanţă. Se face prea mult caz pentru ceva care nu există. Posesorul acestui autoturism trebuia să ia în calcul că dacă vii tu din Suedia aici în România, cu un astfel de număr care sfidează aici în România vreo 850 de mii de membri ai acelui partid şi vreo câteva milioane de simpatizanţi, era normal să te gândeşti că, Doamne fereşte, unde mergi prin ţară sunt şi români care susţin acest partid şi care nu tolerează o astfel de abordare, o abordare cretină, în sensul ăsta, mai ales când mergi cu copilul în maşină, adică sunt oameni care sunt total inconştienţi (...). Se face prea mult tam-tam. Când faci o astfel de bravadă încălcând toate legile suporţi şi consecinţele”, a declarat Codrin Ştefănescu, la RFI.

Acesta e de părere că Poliția a procedat corect luându-i permisul de conducere și făcându-i dosar penal. “A procedat foarte bine Poliţia, a procedat conform legii”.
 

×
Subiecte în articol: Codrin Ştefănescu PSD soferul
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close