Antena 3 CNN Actualitate Codrin Ștefănescu, replică acidă la adresa lui Adrian Țuțuianu: „Nu am ce să-i transmit unui om care nu există. Să-și vadă de micimea lui”

Codrin Ștefănescu, replică acidă la adresa lui Adrian Țuțuianu: „Nu am ce să-i transmit unui om care nu există. Să-și vadă de micimea lui”

Codrin Ștefănescu, replică acidă la adresa lui Adrian Țuțuianu: „Nu am ce să-i transmit unui om care nu există. Să-și vadă de micimea lui”
17 Iul 2019   •   16:25

Vicepreşedintele Pro România Adrian Ţuţuianu şi fostul secretar general PSD Codrin Ştefănescu au pornit un scandal pe rețelele sociale. Adrian Țuțuianu l-a acuzat că din cauza sa, a Rovanei Plumb şi a lui Liviu Dragnea social-democraţia românească îşi pune problema de a duce în primul rând un candidat în turul doi la prezidenţiale, în timp ce Codrin Ştefănescu a spus că Adrian Țuțuianu „se visa președinte de țară”.

Citește Și Război între Codrin Ștefănescu și Adrian Țuțuianu: Trădător jalnic! Se visa președinte de țară!

Întrebat ce îi transmite lui Adrian Țuțuianu, Codrin Ștefănescu a precizat că nu îi transmite nimic.

„Nu am ce să-i transmit un om care nu există. Să-și vadă de micimea lui și trădările sale. Este un personaj de care trebuie vorbit tot timpul în spațiul public, în sensul de așa NU. Este genul acela de personaj care a fost aplaudat în ceea ce înseamnă statul paralel”, a afirmat Codrin Ștefănescu.

Întrebat dacă există vreo șansă să existe un candidat comun între PRO România, PSD și ALDE pentru prezidențiale, Codrin Ștefănescu a declarat că este posibil.

„Ar fi ideal să avem un singur candidat la prezidențiale, din păcate, nu se va întâmpla acest lucru”, a adăugat Codrin Ștefănescu.

×
Subiecte în articol: Codrin Ştefănescu Adrian Ţuţuianu
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close