Antena 3 CNN Actualitate Codrin Ștefănescu, despre demiterea lui Streinu Cercel: Multora le-a salvat viața și nu spun nimic. Lașilor

Codrin Ștefănescu, despre demiterea lui Streinu Cercel: Multora le-a salvat viața și nu spun nimic. Lașilor

Codrin Ștefănescu a avut o primă reacție după demiterea profesorului Adrian Streinu Cercel.

Codrin Ștefănescu, despre demiterea lui Streinu Cercel: Multora le-a salvat viața și nu spun nimic. Lașilor
Sursa foto: Antena 3
23 Apr 2020   •   22:01

"Multi fricosi pe la noi. Au tācut mâlc in cazul Beuran. Desi multora le-a salvat viata. Acum tac mâlc in cazul profesorului Streinu Cercel. Desi multora le-a salvat viata. Si tācerea asta a lor mā pune serios pe gânduri. Lasilor!", a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Adrian Streinu Cercel a fost demis de Nelu Tătaru din fruntea Comisiei științifice speciale anti-COVID din Ministerul Sănătății. Tătaru a declarat că Streinu Cercel va fi înlocuit de Adriana Pistol, director la Institutul Național de Sănătate Publică.

”Nu am putut fi de acord cu dânsul. Decizia a fost de a-l demite din Comisia științifică de la nivelul ministerului”, a spus Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătății face referire la episodul în care profesorul dr. Adrian Streinu Cercel propusese un proiect în care cerea ca, în perioada de după relaxarea măsurilor de distanțare socială, bătrânii să stea izolați în continuare 12 săptămâni.

×
Subiecte în articol: Codrin Ştefănescu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close