Antena 3 Actualitate Codrin Ștefănescu: „Voi continua să-i susțin pe cei aflați la ananghie, voi continua să susțin ideea noastră, că trebuie să facem dreptate până la capăt”

Codrin Ștefănescu: „Voi continua să-i susțin pe cei aflați la ananghie, voi continua să susțin ideea noastră, că trebuie să facem dreptate până la capăt”

29 Iun 2019   •   16:59
Codrin Ștefănescu: „Voi continua să-i susțin pe cei aflați la ananghie, voi continua să susțin ideea noastră, că trebuie să facem dreptate până la capăt”

Codrin Ștefănescu, candidat pentru funcția de secretar general al PSD, a declarat că „voi continua să-i susțin pe cei aflați la ananghie, voi continua să susțin ideea noastră, că trebuie să facem dreptate până la capăt”. 

„Azi am votat pentru a continua pe direcția noastră tradițională. Adică un partid format din oameni, curajoși, loiali, hotărâți, care nu dau înapoi, nu li se face frică, nu se ascund cu capul în pământ precum struțul, nu se dezic de colegi și de camarazi căzuți în timpul luptelor. Nu lăsăm răniți pe câmpul de luptă. Am votat pentru un partid al oamenilor care au încredere în noi. Voi continua să-i susțin pe cei aflați la ananghie, voi continua să susțin ideea noastră, că trebuie să facem dreptate până la capăt, pentru că în România s-au produs abuzuri inimaginabile. Astea sunt lucruri cunoscute”, a spus Codrin Ștefănescu. 

 

×
Subiecte în articol: Codrin Ştefănescu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close