Antena 3 CNN Actualitate Codruț Marta, dispărut și de pe siteul Interpolului

Codruț Marta, dispărut și de pe siteul Interpolului

Codruț Marta, dispărut și de pe siteul Interpolului
22 Apr 2017   •   17:19

Codruț Alexandru Marta, fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, care era urmărit prin Interpol, în urma unei solicitări făcute de Inspectoratul General al Poliției Române, a dispărut și de pe acest site.

Ce ipoteze sunt în cazul său? Una dintre ele ar fi faptul că acesta a rămas în baza de date a Interpolului, deși fotografia acestuia nu mai figurează pe siteul autorităților, pentru că în baza de date a Poliției Române el încă mai figurează la cele mai căutate persoane. O altă variantă ar fi că acesta ar intra în categoria celor morți, însă niciuna dintre variante nu a fost confirmată.

Codruț Marta a fost dat în urmărire internațională în luna mai 2012, când a fost introdusă și o alertă în sistemul informatic Schengen. Procurorii justifica această măsura prin faptul că Marta ar fi dispărut în condiții suspecte.

Marta fusese dat în urmărire națională după ce dispariția a fost semnalată la Poliție, în 25 mai, de soția acestuia, care a precizat că ultima dată soțul ei a fost văzut în 21 mai 2012.

×
Subiecte în articol: Codrut Marta editie de weekend

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close