Antena 3 CNN Actualitate Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Blejnar, urmărit prin Interpol

Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Blejnar, urmărit prin Interpol

Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Blejnar, urmărit prin Interpol
de M.Z.    |    30 Mai 2012   •   19:48

Codruţ-Alexandru Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, este urmărit prin Interpol, în urma unei solicitări emise miercuri de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR)  .

"La data de 30 mai 2012, Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin Biroul Naţional Interpol din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, a solicitat urmărirea internaţională, prin Interpol, a lui Marta Codruţ-Alexandru, de 38 de ani, persoană dispărută în împrejurări suspecte", se arată într-un comunicat al IGPR, potrivit Agerpres.

Marta a dispărut de zece zile.

Pe 25 mai, IGPR a dispus darea în urmărire naţională a lui Codruţ Marta, în urma sesizării făcute, în aceeaşi zi, de soţia acestuia, care a precizat că ultima dată soţul ei a fost văzut pe 21 mai. Tot cu aceeaşi dată a fost introdusă o alertă în sistemul informatic Schengen.

Potrivit IGPR, Codruţ-Alexandru Marta are o înălţime 1,80 - 1,84 m, constituţie solidă, ten deschis, ochi albaştri, nas proeminent, bărbia rotundă.

La data dispariţiei era îmbrăcat în sacou de culoare albastru închis, la coate având întărituri din alt material, cămaşă de culoare deschisă (roz-lila), blugi de culoare albastru deschis, pantofi albastru închis, din piele întoarsă, mărimea 43 şi purta ochelari de vedere, precizează IGPR.

Procurorii au audiat mai multe persoane în acest caz. Printre cei audiaţi se numără şi fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, şi omul de afaceri Elan Schwartzenberg.




×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close