Antena 3 CNN Actualitate Codruţa, tânăra mămică a cinci copii omorâtă şi îngropată în Braşov, va fi înmormântată în rochie de mireasă

Codruţa, tânăra mămică a cinci copii omorâtă şi îngropată în Braşov, va fi înmormântată în rochie de mireasă

Codruţa Moise, tânăra mămică a cinci copii, omorâtă şi îngropată de criminal pe malul râului Bârsa, la marginea oraşului Braşov, va fi înmormântată în rochie de mireasă.

Codruţa, tânăra mămică a cinci copii omorâtă şi îngropată în Braşov, va fi înmormântată în rochie de mireasă
Sursa foto: Facebook
de Ovidiu Stan    |    Alin Tarnovschi    |    08 Iul 2022   •   17:58

Cinci copii au rămas fără mamă, după ce Codruţa, o tânără în vârstă de 34 de ani, din Braşov, a fost omorâtă şi îngropată de criminal pe malul râului Bârsa.

Totul a început în noaptea de vineri spre sâmbătă (1-2 iulie 2022), la marginea oraşului Braşov, acolo unde tânăra, care ar fi practicat prostituţia, s-a întâlnit cu criminalul, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Bod.

Cei doi ar fi mers împreună într-o locaţie de pe strada Aron Pumnul din Braşov, în apropiere de DN 13, drumul care duce către comuna Bod. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, la un moment dat, tânăra ar fi râs de bărbat, iar acesta s-a enervat şi a sugrumat-o.

Când şi-a dat seama că a omorât-o pe tânără, bărbatul i-a pus cadavrul într-un căruţ de butelii şi a mers pe malul râului Bârsa, între Feldioara şi Bod. Ulterior, criminalul a săpat o groapă, iar înainte de a îngropa trupul femeii, i-a luat poşeta, geaca şi adidaşii. Ulterior, acesta a mers acasă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Dată dispărută de iubit, găsită moartă şi îngropată în Braşov

Iubitul Codruţei a mers la Poliţie după ce nu a mai reuşit să ia legătura cu femeia şi a reclamat dispariţia. Iniţial, acesta a refuzat ca dispariţia să fie mediatizată, însă ulterior a fost de acord.

Astfel, poliţiştii din Braşov au pornit căutările şi, între timp, au transmis informaţii despre femeie şi către presă.

În urma unei anchete dificile, poliţiştii au reuşit să afle că tânăra mămică a cinci copii a fost ucisă în noaptea de vineri spre sâmbătă. Mai mult, anchetatorii au descoperit şi criminalul, iar în această dimineaţă au efectuat o percheziţie la el acasă.

În casa bărbatului, poliţiştii au găsit poşeta, geaca şi adidaşii Codruţei, astfel că acesta nu a mai putut nega faptul că a omorât-o pe tânără. La audieri, criminalul a explicat ce s-a întâmplat în noaptea crimei şi a mai spus că a omorât-o pe tânără din cauza unei "neînţelegeri".

Potrivit unor surse, criminalul este recidivist şi a fost condamnat la patru ani şi şase luni pentru o tâlhărie comisă în 2015, pedeapsă la care judecătorii i-au mai adăugat alţi doi ani pentru alte fapte comise cu violenţă. În 2019, criminalul a beneficiat de recursul compensatoriu şi a fost liberat condiţionat, cu un rest de 591 de zile de executat.

Codruţa va fi înmormântată într-o rochie de mireasă donată de oameni după un apel pe Facebook

După percheziţia de la casa criminalului, anchetatorii l-au luat şi l-au dus pe marginea râului Bârsa, acolo unde a îngropat-o pe Codruţa. Trupul tinerei a fost dezgropat şi dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

Între timp, prietenii şi rudele femeii au lansat un apel pe un grup de Facebook, acolo unde au cerut o rochie de mireasă în care Codruţa să fie îngropată.

"Bună ziua fraţi, surori. Vin cu o rugăminte tristă. A fost găsită o tânără mamă moartă şi vor să o înmormânteze. Ea fiind necăsătorită, familia are nevoie de o rochie de mireasă pentru a o îngropa. Vă rog, cei cu sufletul mare, ajutaţi acetă familie. Vă mulţumesc din suflet", a scris Ana Maria în postarea de pe Facebook.

În numai câteva ore, tânăra care a postat a editat postarea şi a anunţat că o persoană a donat o rochie de mireasă.

×
Subiecte în articol: Brașov crimă
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close