Antena 3 CNN Actualitate Codul galben de caniculă, prelungit până luni. 1300 de solicitări la ambulanţă, numai în Bucureşti

Codul galben de caniculă, prelungit până luni. 1300 de solicitări la ambulanţă, numai în Bucureşti

Codul galben de caniculă, prelungit până luni. 1300 de solicitări la ambulanţă, numai în Bucureşti
Sursa foto: Foto: meteoplus.ro
13 Aug 2010   •   12:21

Numărul solicitărilor la ambulanţă creşte odată cu gradele din termometre. În ultimele 24 de ore numai în Bucureşti s-au înregistrat aproape 1.300 de solicitări, dintre care 138 de lipotimii. 25 de oameni au chemat Salvarea după ce li s-a făcut rău pe stradă. Inspectoratul pentru Situaţi de Urgenţă a amplasat mai multe maşini în Capitală unde cei toropiţi de căldură se pot răcori.

Meteorologii au prelungit codul galben de caniculă până pe 16 august. Vremea va fi calduroasă, caniculară după-amiaza în cea mai mare parte a ţării, iar indicele de confort termic ITU va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime se vor situa frecvent peste 35 de grade, îndeosebi în regiunile sudice şi estice, anunţă meteoplus.ro.

In după-amiaza zilei de vineri, 13 august, cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în sudul şi estul Munteniei, inclusiv Municipiul Bucureşti, partea continentală a Dobrogei şi sudul Moldovei, unde vor fi valori de 38-39 de grade.

Pentru informaţii despre starea vremii şi atenţionări meteo, accesaţi site-ul meteoplus.ro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: canicula cod galben ambulanta
Parteneri
România, la doar un procent distanţă de înghețarea pensiilor
x close