Antena 3 CNN Actualitate Codul galben de ninsori i-a speriat pe români. Rafturile magazinelor s-au golit pentru că oamenii şi-au făcut provizii

Codul galben de ninsori i-a speriat pe români. Rafturile magazinelor s-au golit pentru că oamenii şi-au făcut provizii

Codul galben de ninsori i-a speriat pe români. Rafturile magazinelor s-au golit pentru că oamenii şi-au făcut provizii
de O.P.    |    03 Feb 2012   •   06:03

Oamenii, îngrijoraţi că vremea s-ar putea înrăutăţi, au dat fuga la magazin şi au stat la cozi interminabile ca să-şi facă provizii. Vor să fie siguri că au cu ce trăi dacă nu vor mai putea ieşi din case. Comercianţii s-au aprovizionat cu mai multă marfă decât de obicei însă chiar şi aşa cumpărătorii au golit rafturile.

Supermarketurile din Constanţa au fost pline de clienţi, la fel ca înainte de sărbători. Vânzătoarele au adus marfă din oră în oră la rafturile care se goleau rapid.

Constănţenii şi-au umplut cărucioarele, mai ales cu produse alimentare. 

Şi bucureştenii şi-au făcut mai multe provizii. Sute de oameni au stat la cozi in hypermarketuri, după ce meteorologii au anunţat cod galben de viscol şi ninsori în următoarele trei zile. 

Buluceala la casele de marcat într-un hzpermarket o puteţi vedea într-o poză  trimisă de un telespectator Antena 3. Un astfel de magazin a avut cu 18% mai mulţi clienţi faţă de joia trecută, iar vânzările înregistrate au fost cu 70% mai mari. Oamenii au cumpărat foarte multe produse de bază - carne, lapte, ouă, sau cartofi.







×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close