Antena 3 CNN Actualitate Codul portocaliu de viscol din opt judeţe, înlocuit cu cod galben. DN2, deblocat cu mascaţii

Codul portocaliu de viscol din opt judeţe, înlocuit cu cod galben. DN2, deblocat cu mascaţii

Codul portocaliu de viscol din opt judeţe, înlocuit cu cod galben. DN2, deblocat cu mascaţii
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    27 Ian 2014   •   18:10
Update 18.10 - Avertizarea cod portocaliu de viscol emisă pentru judeţele Constanţa, Tulcea, Brăila, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Vrancea şi Galaţi a fost înlocuită cu cod galben, luni, de ora 17.00 până la ora 23.00, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Cele opt judeţe din estul şi sud-estul ţării au fost atenţionate, luni dimineaţă, cu cod portocaliu de viscol, iniţial avertizarea fiind emisă de la ora 09.00 până la ora 23.00.

De asemenea, până la ora 23.00 rămân sub avertizare cod galben judeţele Bacău, Vaslui şi Iaşi.

Potrivit avertizării, în estul Munteniei, în Dobrogea şi în cea mai mare parte a Moldovei va continua să ningă, în general slab, iar vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi la rafală 50 de kilometri pe oră, temporar viscolind sau spulberând zăpada.
____________________________________________

Ştirea iniţială 17.50

Două autostrăzi şi 20 de drumuri naţionale sunt închise luni după-amiază din cauza zăpezii şi a vântului, în timp ce pe alte 17 drumuri naţionale se circulă cu greutate.

Guvernul a instituit stare de alertă în judeţele Buzău, Vrancea şi Brăila, în care zeci de localităţi sunt izolate. În Buzău, drumul European 85 a fost redeschis circulaţiei, lucru care a fost cât pe ce să nască o revoltă.

Şoferii vehiculelor mari au protestat vehement atunci când poliţiştii au anunţat că vor putea pleca la drum doar autoturismele.



×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close