Antena 3 CNN Actualitate Coincidență macabră în ziua de Crăciun! Sora lui George Michael a murit în aceeași zi cu artistul, după trei ani

Coincidență macabră în ziua de Crăciun! Sora lui George Michael a murit în aceeași zi cu artistul, după trei ani

Melanie Panayiotou, una dintre cele două surori ale cântăreţului George Michael, a murit miercuri la Londra la vârsta de 55 de ani, la exact trei ani după decesul celebrului artist britanic de origine greacă, decedat în ziua de Crăciun din 2016 la vârsta de 53 de ani, informează AFP.

Coincidență macabră în ziua de Crăciun! Sora lui George Michael a murit în aceeași zi cu artistul, după trei ani
27 Dec 2019   •   21:42

"Putem să vă confirmăm faptul că Melanie a murit brusc", a anunţat familia îndoliată, vineri, prin intermediul unei declaraţii ce a fost dată publicităţii de avocatului său, John Reid.

"Vă rugăm să respectaţi intimitatea familiei noastre în această perioadă foarte tristă. Nu vor exista alte declaraţii", a precizat familia Panayiotou în acelaşi comunicat de presă.

Poliţia londoneză s-a deplasat la faţa locului miercuri seară, după ce a fost alertată în jurul orei locale 19:35 de serviciile de urgenţă, care au constatat decesul subit al unei femei în jurul vârstei de 50 de ani în nord-vestul Londrei.

Cauzele morţii sale nu sunt considerate suspecte, a precizat Poliţia din Londra într-un comunicat.

Potrivit tabloidului The Daily Mirror, Melanie Panayiotou a fost găsită decedată miercuri în reşedinţa sa din cartierul Hampstead din nordul Londrei de către sora ei, Yioda.

În urmă cu exact trei ani, George Michael, al cărui nume real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou, a fost găsit decedat în vila sa din Goring-on-Thames, o suburbie din vestul capitalei britanice, de partenerul lui de viaţă Fadi Fawaz.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close