Antena 3 CNN Actualitate Coincidenţă sinistră: Două femei au murit împreună într-un accident auto. Soţii lor s-au prăbuşit cu avionul

Coincidenţă sinistră: Două femei au murit împreună într-un accident auto. Soţii lor s-au prăbuşit cu avionul

Coincidenţă sinistră: Două femei au murit împreună într-un accident auto. Soţii lor s-au prăbuşit cu avionul
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Iul 2011   •   20:35
Coincidenţe tragice legate de accidentul aviatic de la mpia Turzii de anul trecut. Soţia pilotului care a murit anul trecut a murit şi ea astăzi, într-un accident de maşină, chiar în ziua în care procurorii au închis dosarul în cazul accidentului aviatic.

Femeia se afla în turnul de control
când soţul ei a căzut cu avionul. Acum, era în maşină cu o colegă care îşi pierduse de asemenea soţul într-un accident aviatic.

Soţia comandorului, Ileana Chiriţă de 37 de ani şi o colegă de la Unitatea Militară de Aviaţie din Câmpia Turzii mergeau către Cluj, pe DN1. În dreptul localităţii Cornu, o maşină a intrat pe contrasens şi le-a spulberat. Şoferiţa a murit pe loc, iar pasagera a fost scoasă de pompieri din resturile maşinii şi transporată de urgenţă la spitalul din Ploieşti.

Martorii spun că şoferul care a intrat pe contrsens nu a frânat şi nici nu a încercat să redreseze autoturismul. Şoferul vinovat avea 44 de ani, iar poliţiştii nu exclud nici ipoteza ca acesta să fi făcut un stop cardiac, deoarece au fost găsite în maşină mai multe medicamente pentru inimă.
 


 

×
Subiecte în articol: accident aviatic pilot
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close