x close

Colegii de scenă ai lui Mihai Fotino deplâng dispariţia acestuia

de M.C.    |    13 Ian 2014   •   17:39
Colegii de scenă ai lui Mihai Fotino deplâng dispariţia acestuia 768 Foto: jurnalul.ro

Alexandru Arşinel a spus că Mihai Fotino, care a murit luni, a fost "un partener excepţional, gata mereu să facă un compliment şi a cărui dorinţă de a urca pe scenă a fost totală", scrie Mediafax


Potrivit acestuia, Mihai Fotino a fost ţinut departe de scenă din cauza unui accident cerebral. "Îmi pare rău că a trebuit să trăiască atâţia ani în afara scenei" a mai spus Alexandru Arşinel. 

"Era un actor care ştia întotdeauna ce trebuie să facă. Era prietenos. În afară de calitatea de actor, poseda calitatea umană, care a dispărut în ultima vreme" a declarat actorul Sebastian Papaiani.

"Mişu Fotino... parte din istoria teatrului românesc! Mi-a fost foarte drag. Am avut privilegiul de a juca împreună. Un domn. Un mare şi distins artist. Un om bun, generos şi un spirit frumos. Dumnezeu să te odihnească!", a scris Oana Pellea pe pagina sa de Facebook.

"Mişu Fotino era un actor sclipitor, inteligent, de un umor extraordinar" a afirmat Draga Olteanu Matei.
 
Mihai Fotino a murit luni, la 83 de ani, după o activitate de 50 de ani pe scenă. A debutat la doar şase ani, în 1936, cu piesa de teatru "Coloniale" şi a avut o carieră prodigioasă în film şi teatru.
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati