Antena 3 CNN Actualitate Colegii de scenă ai lui Mihai Fotino deplâng dispariţia acestuia

Colegii de scenă ai lui Mihai Fotino deplâng dispariţia acestuia

Colegii de scenă ai lui Mihai Fotino deplâng dispariţia acestuia
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
de M.C.    |    13 Ian 2014   •   17:39

Alexandru Arşinel a spus că Mihai Fotino, care a murit luni, a fost "un partener excepţional, gata mereu să facă un compliment şi a cărui dorinţă de a urca pe scenă a fost totală", scrie Mediafax


Potrivit acestuia, Mihai Fotino a fost ţinut departe de scenă din cauza unui accident cerebral. "Îmi pare rău că a trebuit să trăiască atâţia ani în afara scenei" a mai spus Alexandru Arşinel. 

"Era un actor care ştia întotdeauna ce trebuie să facă. Era prietenos. În afară de calitatea de actor, poseda calitatea umană, care a dispărut în ultima vreme" a declarat actorul Sebastian Papaiani.

"Mişu Fotino... parte din istoria teatrului românesc! Mi-a fost foarte drag. Am avut privilegiul de a juca împreună. Un domn. Un mare şi distins artist. Un om bun, generos şi un spirit frumos. Dumnezeu să te odihnească!", a scris Oana Pellea pe pagina sa de Facebook.

"Mişu Fotino era un actor sclipitor, inteligent, de un umor extraordinar" a afirmat Draga Olteanu Matei.
 
Mihai Fotino a murit luni, la 83 de ani, după o activitate de 50 de ani pe scenă. A debutat la doar şase ani, în 1936, cu piesa de teatru "Coloniale" şi a avut o carieră prodigioasă în film şi teatru.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close