Antena 3 CNN Actualitate Colet cu droguri expediat din Anglia în Craiova. Doi bărbați, suspectaţi de trafic de droguri, au fost prinşi în flagrant

Colet cu droguri expediat din Anglia în Craiova. Doi bărbați, suspectaţi de trafic de droguri, au fost prinşi în flagrant

Colet cu droguri expediat din Anglia în Craiova. Doi bărbați, suspectaţi de trafic de droguri, au fost prinşi în flagrant
Sursa foto: Foto: Poliția Română/ DIICOT
de S.T.    |    04 Oct 2019   •   17:39

Un bărbat în vârstă de 36 de ani şi unul în vârstă de 37 de ani, suspectaţi de trafic de droguri de risc, au fost prinşi în flagrant la ridicarea, respectiv primirea unui colet cu peste 2.600 de grame de cannabis, ei urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, potrivit DIICOT.

Coletul cu cannabis a fost expediat din Anglia, prin intermediul unei firme de curierat, iar unul dintre suspecţi avea şi 30 de comprimate de ecstasy.

Procurorii DIICOT Craiova împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Craiova au organizat joi o acţiune de prindere în flagrant faţă de doi bărbaţi în vârstă de 36 de ani, respectiv 37 de ani, suspectaţi de trafic de droguri de risc şi mare risc, trafic internaţional de droguri de risc şi complicitate la trafic de droguri de risc.

„În acest sens, la data de 03.10.2019 s-a procedat la efectuarea unei acţiuni de prindere în flagrant a inculpatului G.V. în timp ce ridica un colet ce conţinea cantitatea de 2.698 grame de cannabis, expediat din Anglia prin intermediul unei firme de transport internaţional, pe care l-a predat, la aceeaşi dată, inculpatului R.M, conform înţelegerii acestora. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, organele judiciare au mai ridicat de la inculpatul G.V. cantitatea de 185 de grame cannabis, precum şi 30 comprimate de MDMA (ecstasy)”, se arată într-un comunicat DIICOT.

Cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: droguri cannabis ecstasy Craiova Anglia colet
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close