Antena 3 CNN Actualitate Colet cu droguri livrat cu întârziere de câteva zile la Mamaia | Traficanţii au rămas fără bani şi au fost prinşi în flagrant

Colet cu droguri livrat cu întârziere de câteva zile la Mamaia | Traficanţii au rămas fără bani şi au fost prinşi în flagrant

Un colet cu droguri, livrat cu întârziere de câteva zile la Mamaia, după ce festivalul la care substanţele interzise urmau să fie vândute s-a încheiat de mult, a fost interceptat de anchetatori, iar trei turişti străini, care au rămas fără bani, au fost prinşi în flagrant.

de Alin Tarnovschi    |    06 Mai 2023   •   14:35

"Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unor persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și mare risc, trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, fără drept.

În cauză s-a reținut faptul că bănuiții ar fi deținut cantități de droguri de risc și mare risc (ketamină, MDMA și canabis), în scopul comercializării în cadrul unui festival ce s-a desfăşurat în staţiunea Mamaia, judeţul Constanța.

Citeşte şi: Festivalurile de la malul mării, ținta vânzătorilor de droguri. Peste 100 de persoane au fost prinse în flagrant

Astfel, la data de 3 mai a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au depistat în flagrant delict 3 persoane, cetățeni străini, în momentul în care acestea s-au prezentat pentru a ridica un colet în care se aflau ketamină, MDMA și canabis.

Din cercetări a rezultat că persoanele au sosit în România pentru a participa la un festival care s-a desfășurat în stațiunea Mamaia. 

Coletul ar fi fost expediat din Spania, drogurile urmând a fi vândute participanților la festival, însă livrarea la unitatea de cazare s-a realizat după încheierea acestuia. Asupra a doi dintre bănuiți au fost identificate cantități de canabis. 

La data de 4 mai a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea a 3 persoane, pentru 24 de ore. Ulterior, la data de 5 mai a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanţa a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, în cazul celor 3 persoane", se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

×
Subiecte în articol: Mamaia Constanța DIICOT Poliția Română
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close