Antena 3 Actualitate Colonelul care l-a prins pe criminalul Mihaelei Runceanu, despre rămășițele confirmate de DIICOT: „Gheorghe Dincă trage de timp. El nici măcăr nu mai știe câte fapte de viol și omor are la activ”

Colonelul care l-a prins pe criminalul Mihaelei Runceanu, despre rămășițele confirmate de DIICOT: „Gheorghe Dincă trage de timp. El nici măcăr nu mai știe câte fapte de viol și omor are la activ”

14 Aug 2019   •   15:26
Colonelul care l-a prins pe criminalul Mihaelei Runceanu, despre rămășițele confirmate de DIICOT: „Gheorghe Dincă trage de timp. El nici măcăr nu mai știe câte fapte de viol și omor are la activ” sursă foto: captură Antena 3

Colonelul în rezervă Costică Ionescu, fost șef la serviciul Omoruri din Capitală din Sectorul 4, a comentat raportul antropologic transmis de DIICOT, care arată că oasele găsite în liziera pădurii alături de cenușă în aparțin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani, și nu Alexandrei Măceșanu.

„După patru luni de zile este greu să mai facă ceva cu cenușa aceea. Dacă ambalajul este mai proaspăt, înseamnă că nu este vorba de luna mai, mai, iunie, iulie sunt trei luni în care a fost cald, a plouat, rozătoare, furnici, animale mai mari ar fi făcut praf un cadavru mai mare”, a declarat Costică Ionescu.

Întrebat ce ar putea să reprezinte această descoperire pentru anchetă, Costică Ionescu a subliniat că lucrul acesta demonstrează că Dincă are mai mult fapte de omor săvârșite.

„Dincă în secunda aceasta nu știe sigur câte tâlhării, câte omoruri, câte violuri are. Își amintește numai când vrea sau așa spontan. Sancțiunea va fi aceea, 30 de ani închisoare. Testarea poligraf se face degeaba. Gheorghe Dincă trage de timp, îi place să plimbe, în arest viața nu e dulce”, a mai declarat Costică Ionescu, fost șef la serviciul Omoruri din Capitală din Sectorul 4

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close