Antena 3 CNN Actualitate Colonelul Costică Ionescu, despre cazul de la Oneşti: "Într-o oră treceam la executarea tragerii cu arma de foc"

Colonelul Costică Ionescu, despre cazul de la Oneşti: "Într-o oră treceam la executarea tragerii cu arma de foc"

Colonelul Costică Ionescu, cunoscut pentru identificarea unuia dintre cei mai mari criminali din lume, a analizat în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, intervenția poliţiştilor la Onești și a precizat ce ar fi făcut diferit dacă ar fi fost pus în poziția de a coordona operațiunea de salvare a celor doi muncitori sechestraţi în apartament.

Colonelul Costică Ionescu, despre cazul de la Oneşti: "Într-o oră treceam la executarea tragerii cu arma de foc"
de Georgiana Adam    |    02 Mar 2021   •   23:21

"În maxim o oră, deja treceam la executarea tragerii cu arma de foc. Îl împușcam după ce, așa cum a zis colegul, generaţia veche (n.r. Liviu Chesnoiu), eliberam două-trei apartamente pe linia de foc pentru că proiectilul se duce și nu știi ce întâlnește", a spus Colonelul Costică Ionescu la Antena 3.

Întrebat de Oana Zamfir daca era nevoie de o aprobare pentru o astfel de intervenţie, colonelul Costică Ionescu a răspuns că nu e nevoie.

"Mi-am iubit meseria, mi-am iubit familia, acționam pur profesional”, a mai completat acesta.

Colonelul Liviu Chesnoiu, despre criminalul din Onești: "Nu putea să fie înduplecat. Trebuia anihilat imediat"

"În cariera mea am primit ordine să execut și misiuni de negociator și profiler. Deci va vorbesc în cunoștință de cauză. Eu când l-am privit pe acest om am constatat că el era o bombă cu ceas. Acest om frustrat, care avea probleme grave psihice, pentru că a fiert în suc propriu atâta timp. A clacat din punct de vedere psihic și va trebui diagnosticat și tratat medicamentos", a precizat Colonelul Liviu Chesnoiu la Antena 3.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close