Antena 3 CNN Actualitate Comandamentul pentru situaţii de urgenţă s-a reunit în această seară

Comandamentul pentru situaţii de urgenţă s-a reunit în această seară

Comandamentul pentru situaţii de urgenţă s-a reunit în această seară
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    M.C.    |    27 Ian 2014   •   20:40

Membrii comandamentului pentru situaţii de urgenţă s-au reunit din nou la Guvern, luni, la ora 20.30.

Vicepremierul Liviu Dragnea a spus că, spre judeţele care s-au aflat sub incidenţa codului roşu au plecat utilaje suplimentare pentru deszăpezire şi că acestea vor fi folosite pentru "a debloca, în principal, cele mai importante căi de acces". 

"Obiectivul principal sunt oamenii, nu imaginea. Nu este momentul să facem comparaţii cu intervalele de timp în care se acţiona în guvernele anterioare" a mai spus Liviu Dragnea.

 
Vicepremierul Liviu Dragnea a cerut membrilor comandamentului de iarnă să nu se lase influenţaţi "de toţi specialiştii de la TV", spunând că a văzut o emisiune în care se comenta de ce sunt închise autostrăzile, iar la o altă emisiune a aceluiaşi post se comenta de ce nu au fost închise mai devreme.
 
"Rugămintea mea personală la structurile din judeţe, cât şi la structurile din comitetul naţional este să nu vă lăsaţi influenţaţi de toţi specialiştii care apar la televizor. Este important să menţineţi ritmul de intervenţie din zilele şi nopţile precedente, pentru că analizele le vom face după ce se finalizează toate acţiunile şi după ce fenomenele meteorologice revin la normal", a transmis Dragnea autorităţilor locale. 

×
Subiecte în articol: situatii de urgenta Ninsoare România
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close