Antena 3 CNN Actualitate Comemorare a celor două fete ucise în cartierul Andronache de șoferița băută: "Raisa împlinea azi șapte ani, dar nu a mai apucat" | VIDEO

Comemorare a celor două fete ucise în cartierul Andronache de șoferița băută: "Raisa împlinea azi șapte ani, dar nu a mai apucat" | VIDEO

Raisa, una dintre fetele ucise pe trotuar, în cartierul Andronache, de o șoferița băută, ar fi împlinită astăzi șapte ani. Rudele fetiței și sute de oameni care au vrut să fie alături părinților s-au strâns marți seară la locul accidentului să o comemoreze. Aceștia au venit cu baloare roșii în amintirea copilei.

Comemorare a celor două fete ucise în cartierul Andronache de șoferița băută: "Raisa împlinea azi șapte ani, dar nu a mai apucat" | VIDEO
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    16 Mar 2021   •   18:53

Mama Raisei a vorbit pentru prima dată după accident, în exclusivitate pentru Antena 3, și a declarat că tot ce își dorește familia este să se facă dreptate iar șoferița să fie condamnată pentru fapta ei.

"Nu s-a făcut dreptate. Ea este la domiciliu, poate fi vizitată, ea stă cu copiii dânsei. Noi nu stăm cu copilul nostru.

I-am făcut pomană, au venit și persoane la care nu ne așteptam, ne-au fost alături. Raisa împlinea șapte ani dar nu a apucat. 

Starea noastră e groaznică. Nu e corect, cum nici pedeapta ei nu este corectă. Vreau să se facă dreptate, să facă pușcărie. Atâta vrem." a spus mama fetiței.

Fratele uneia dintre fetele ucise în accidentul de pe șoseaua Andronache, chemat la audieri pentru ca a lovit-o pe șoferiță

Răsturnare de situație în cazul șoferiței care a provocat dubla tragedie de pe șoseaua Andronache. Fratele uneia dintre fetele decedate a fost citat la Parchet pentru audieri, după ce a lovit-o pe șoferiță imediat după producerea accidentului.

Situația este complicată pentu că femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale imediat după accidentul mortal pe care l-a provocat. Între timp, a fost plasată în arest la domiciliu după ce inițial primise doar control judiciar.

Familia Raisei, fetiță de șase ani care a decedat în accident este revoltată de faptul că fratele fetei a fost chemat acum în fața procurorilor și spun că reacția lui a fost una justificată.

"Băiatul a înnebunit pe loc. A văzut toată lumea filmările. A luat-o razna. E ceva normal. El merge și la psiholog acum. Luăm și pastile ca să ne revenim. Nu suntem de piatră.

Și doamna care a ucis fetele să stea în libertate și arest la domiciliu, nu e normal. Vrem justiția să facă dreptate. Nu vreau niciun ban, vreau doar să intre la pușcărie, să facă pușcărie. Că banii n-o să-mi aducă fata înapoi." a declarat tatăl Raisei pentru Antena 3.

Şoferiţa care a ucis două fete în cartierul Andronache şi-a recunoscut vina: "Am băut rom. Mai bine muream eu!"

Şoferiţa reţinută după accidentul din cartierul Andronache, acolo unde două fete au fost ucise, şi-a recunoscut vina la audieri. Femeia spune că a băut rom înainte de a se urca la volan.

Reţinută pentru 24 de ore sub acuzaţia de ucidere din culpă, şoferiţa vinovată de accidentul cumplit din cartierul Andronache a recunoscut, la audieri, în faţa poliţiştilor că a băut rom şi că regretă ce s-a întâmplat.

De asemenea, femeia a declarat că "mai bine murea ea decât să trăiască aşa cu conştiinţa încărcată". Tot la audieri, femeia a explicat că nu va depune plângere împotriva fratelui fetiţei, cel care a lovit-o cu pumnii după accident.

×
Subiecte în articol: comemorare fete ucise soferita băută
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close