Antena 3 Actualitate Comisia batjocurii din Ploieşti face o nouă victimă. Un copil de 2 ani, cu o gravă malformaţie la inimă, are nevoie de ajutor

Comisia batjocurii din Ploieşti face o nouă victimă. Un copil de 2 ani, cu o gravă malformaţie la inimă, are nevoie de ajutor

01 Apr 2014   •   12:30

Comisia pentru persoanele cu handicap din Ploieşti i-a luat unui copil de 2 ani, cu o gravă malformaţie la inimă, dreptul de a avea asistent personal, pe motiv că familia are o situaţie materială bună. Familia susţine în schimb că starea copilului este extrem de îngrijorătoare, iar orice efort îi poate fi fatal.

Mihai Octavian s-a născut cu doar jumătate de inimă. A fost un miracol că a supravieţuit. Tatăl lui a renunţat la serviciu pentru a fi asistentul personal al copilului care era oricând în pericol de moarte. Părinţii băiatului cred că de la Direcţia de Asistenţă Socială nu au ţinut cont de documentele pe care aceştia  le-au prezentat când au luat decizia de a-i lua dreptul la asistent personal.

Drama părinţilor este cu atât mai mare cu cât băiatul trebuie să plece din nou în Italia pentru un nou control.

Cei care doresc să îl ajute pe Mihai sunt rugaţi să depună orice sumă în unul dintre conturile afişate. Între timp, părinţii lui aşteptă să li se facă dreptate.

RON: RO93 BTRL 0300 1201 C921 84XX

EUR: RO68 BTRL 0300 4201 C921 84XX


Conturile sunt deschise la Banca Transilvania pe numele tatălui - Enache Gheorghe-Eugen.

×
Subiecte în articol: copil bolnav

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close