Antena 3 CNN Actualitate Comisia Roşia Montană le cere celor care vor să participe la dezbaterile de joi să se înscrie online

Comisia Roşia Montană le cere celor care vor să participe la dezbaterile de joi să se înscrie online

Comisia Roşia Montană le cere celor care vor să participe la dezbaterile de joi să se înscrie online
de S.T.    |    23 Sep 2013   •   17:25

Comisia specială pentru Roşia Montană solicită celor care vor să fie prezenţi sau reprezentaţi la întâlnirea de joi de la Parlament cu membrii Comisiei să se înscrie pe site-ul www.comisiarosiamontana.ro.
      
"Facem un apel ca până joi, 26.09.2013, la orele 12.00, să primim pe site-ul comisiei, www.comisiarosiamontana.ro, înscrieri din partea tuturor celor care vor să fie prezenţi sau reprezentaţi la întâlnirea care va avea loc la ora 18 la Palatul Parlamentului", se arată într-un comunicat semnat de senatorul Darius Vâlcov, informează Mediafax.
  
Acesta menţionează că cei din Comisia Parlamentară doresc să fie un factor de echilibru.
   
"Comisia Parlamentară nu îşi propune să fie un judecător al legitimităţii opiniilor pro sau contra exprimate în legătură cu Proiectul Roşia Montană, ci un factor de echilibru care după consultarea imparţială a poziţiilor exprimate, să raporteze opiniei publice, cu onestitate, toate deciziile luate", mai scrie Vâlcov.
   
Parlamentarii din Comisia specială pentru proiectul de lege privind Roşia Montană au decis, săptămâna trecută, ca joi, 26 septembrie, la revenirea de la Roşia Montană să aibă o discuţie şi cu protestarii din Piaţa Universităţii.

La momentul deciziei parlamentarii din Comisie menţionau că nu ştiu pe cine să invite, întrucât nu se cunosc liderii manifestanţilor.

Din 1 septembrie, în centrul Capitalei şi în mai multe oraşe din ţară au loc zilnic proteste ale celor care se opun proiectului minier de la Roşia Montană.

Citeşte şi:

Comisia Roşia Montană cere audierea SRI şi SIE

   

   

   

×
Subiecte în articol: Rosia Montana
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close