Antena 3 CNN Actualitate Compania aeriană care renunță la o linie de zbor din România: "Este o problemă pe plan mondial"

Compania aeriană care renunță la o linie de zbor din România: "Este o problemă pe plan mondial"

O companie aeriană a transmis că va renunța la un zbor din România către o destinație des frecventată de români.

Compania aeriană care renunță la o linie de zbor din România: "Este o problemă pe plan mondial"
Sursa foto: pexels.com
de Ioana Mircea    |    19 Ian 2024   •   16:52

Românii care aleg să călătorească de pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu” Cluj-Napoca, trebuie să știe că o companie aeriană a renunțat la unul dintre zboruri.

Mai exact, compania aeriană Lufthansa va renunța la finalul lunii martie a acestui an la zborurile spre Frankfurt, din cauza motoarelor unui anumit tip de aeronavă.

Citește și: "Toate zborurile Turkish Airlines sunt anulate": Anunț de ultimă oră pentru pasagerii români

"Având în vedere problemele pe care le au cu motoarele Pratt & Whitney pentru Airbus 320 nu au suficientă capacitate pe tipul acesta de aeronave și din acest motiv s-au anulat zborurile spre Frankfurt, dar au crescut frecvențele pe München și va fi un avion mai mare. Vom avea trei zboruri Cluj-München cu capacitate mai mare.

Ne pare rău pentru eventuale neplăceri create pasagerilor care și-au cumpărat bilete, dar este o problemă pe plan mondial" au transmis reprezentanții aeroportului.

Aceștia îi roagă pe pasageri să verifice exact și să țină legătura cu compania aeriană. Toți pasagerii care și-au cumpărat bilete la Frankfurt după această perioadă vor fi redirecționați, potrivit profit.ro.

×
Subiecte în articol: zbor Lufthansa aeroport Cluj
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close