Antena 3 CNN Actualitate Companiile aeriene își reiau zborurile. Prețurile biletelor ar putea crește semnificativ

Companiile aeriene își reiau zborurile. Prețurile biletelor ar putea crește semnificativ

Companiile aeriene încep să își reia zborurile. După data de 15 mai, majoritatea restricțiilor vor dispărea. Astfel, deja pot fi rezervate bilete spre Olanda, Grecia și Franța.

Companiile aeriene își reiau zborurile. Prețurile biletelor ar putea crește semnificativ
Sursa foto: Foto: Pixabay
26 Apr 2020   •   12:00

Măsurile de distanțare socială nu au fost încă stabilite, iar în cazul în care autoritățile nu vin cu reglementări, companiile vor fi nevoite să dezvolte singure condiții sigure de zbor. În cazul în care măsurile vor impune ca numărul persoanelor din avion să fie mai mic, este posibil ca biletele să se scumpească semnificativ.

În acest moment, pe site-urile companiilor se pot găsi fel și fel de oferte pentru biletele de avion. Astfel, doritorii pot zbura la Londra cu 25 euro, la Roma cu 55 euro, dar și la Paris cu 110 euro.

Unele companii au anunțat deja măsurile de siguranță pe care le vor impune pentru siguranța pasagerilor.  Biletele vor fi cumpărate numai on-line, la fel se va întâmpla și cu efectuarea check-in-ului. Echipajul de cabină va purta echipamente de protecție, cum ar fi măști și mănuși, și va distribui șervețele dezinfectante pasagerilor. 

×
Subiecte în articol: companii aeriene reiau zborurile bilete scumpe
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close