Antena 3 Actualitate Complicele lui Gheorghe Dincă, masă festivă de Crăciun cu sarmale, ciorbă țărănească și alte preparate

Complicele lui Gheorghe Dincă, masă festivă de Crăciun cu sarmale, ciorbă țărănească și alte preparate

22 Dec 2019   •   20:38
Complicele lui Gheorghe Dincă, masă festivă de Crăciun cu sarmale, ciorbă țărănească și alte preparate

Complicele lui Gheorghe Dincă, Ștefan Risipițeanu, are parte de masă festivă de Crăciun, cu sarmale, ciorbă țărănească și alte bucate tradiționale.

Reprezentanții pușcăriei au făcut lista pentru preparatele care vor fi de Crăciun pe masa celor aflați după gratii.

Mâncarea pentru mesele de sărbători care se vor pregăti în bucătăria penitenciarului trebuie să respecte anumite norme calorice și trebuie să se integreze într-o anumită sumă, scrie Cancan.ro.

Astfel, dimineața, Ștefan Risipițeanu, dar și restul deținuților din Penitenciarul Jilava vor primi ceai, biscuiți, unt și brânză topită. La prânz vor avea ciorbă țărănească de porc, sarmale în foi de varză cu carne de porc, un măr și cozonac cu nucă, cacao și rahat. Seara, vor primi spaghete cu sos și bacon.

De asemenea, deținuții pot primi pachete de la familii. Regula spune că mâncarea trebuie să fie ambalată în pungi vidate, pentru a nu exista riscul introducerii de obiecte interzise în spatele gratiilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close