Antena 3 CNN Actualitate Complot halucinant al judecătorilor ÎCCJ pentru a-l condamna pe Adrian Năstase. Vezi dovada

Complot halucinant al judecătorilor ÎCCJ pentru a-l condamna pe Adrian Năstase. Vezi dovada

Complot halucinant al judecătorilor ÎCCJ pentru a-l condamna pe Adrian Năstase. Vezi dovada
Sursa foto: Foto: Mediafax
26 Iun 2012   •   20:56

În cadrul ediţiei de marţi a emsiunii "La ordinea zilei", Dana Grecu a prezentat dovada unui complot a 18 judecători de la Instanţa Supremă, complot descoperit de jurnaliştii de la ziuanews.ro, prin care aceştia s-au pus de acord să creeze un dispozitiv legal pentru a nu-i permite lui Adrian Năstase prescripţia specială.

În Codul Penal se arată că  "Prescripţia înlătură răspunderea penală oricâte întreruperi ar interveni, dacă termenul de prescripţie prevăzut la art. 122 este depăşit cu încă o dată".  Cod penal actualizat prin: Lege nr. 63/2012 pentru modificarea şi completarea Codului penal al României şi a Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, Monitorul Oficial 258/2012.

VEZI AICI PROCESUL-VERBAL SEMNAT DE CEI 18 JUDECĂTORI AI ÎCCJ 

Potrivit sursei citate, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis că dosarele lui Năstase, care au fost suspendate ca urmare a trimiterii la Curtea Constituţională, nu se mai prescriu în termenul prevăzut de lege. În Codul Penal este prevăzut faptul că, pentru infracţiunea de care era acuzat Adrian Năstase, pedeapsa este de cinci ani de închisoare.

Şedinţa judecătorilor nu a avut nicio calificare legală, nu are niciun temei juridic, şi, mai mult decât atât, a încercat să fie impusă de instanţa supremă şi celorlate instanţe, mai notează jurnaliştii de la ziuanews.ro.


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "LA ORDINEA ZILEI" DE LA ANTENA 3.

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei Dana Grecu
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close