Antena 3 CNN Actualitate Comunicatul SRI privind „binomul” și „câmpul tactic”, pus la îndoială de un fost ofițer

Comunicatul SRI privind „binomul” și „câmpul tactic”, pus la îndoială de un fost ofițer

Comunicatul SRI privind „binomul” și „câmpul tactic”, pus la îndoială de un fost ofițer
16 Sep 2017   •   15:33

Fostul ofiţer al Serviciului Român de informaţii, Daniel Dragomir, face o declaraţie-şoc despre comunicatul de vineri al instituţiei. Acesta susţine că Serviciul nu a vorbit despre abuzurile din trecut, din perioada SRI-Coldea, deşi a anunţat tolerenţă zero în viitor faţă de orice abuz sau abatere de la lege și conduită profesională.

În plus, Dragomir vorbeşte şi despre declaraţiile generalului Dumbravă, cele referitoare la câmpul tactic din Justiţiei şi dosarele penale puse în contradicţie cu faptul că SRI a negat aceste lucruri.

CITEȘTE AICI COMUNICATUL SERVICIULUI ROMÂN DE INFORMAȚII

În aceste condiţii, fostul ofiţer de informaţii se întreabă, pe bună dreptate, cine minte: „SRI sau generalul Dumbravă?”. 

Contactat telefonic la Antena 3, realizatorul emisiunii Punctul de Întâlnire, Radu Tudor, a subliniat câteva dintre aspectele evidențiate de fostul ofițer Daniel Dragomir cu privire la actuala conducere a SRI.

”Dezmințirile actuale și modul în care SRI își transmite comunicatele, în mod evident se referă la actualul mandat”, a spus Radu Tudor, la Antena 3.

 

 

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close