x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Conacul interbelic scos la vânzare cu un preţ ridicol de mic. Are 18 camere, heleşteu şi curte de 1.200 de metri pătraţi

de 13 Aug 2017   •   14:30
Conacul interbelic scos la vânzare cu un preţ ridicol de mic. Are 18 camere, heleşteu şi curte de 1.200 de metri pătraţi 16

Un conac boieresc din judeţul Ialomiţa construit în perioada interbelică în stil neoromânesc este scos la vânzare pe site-ul de anunţuri OLX. Proprietarii cer un preţ modic eventualului cumpărător.

Conacul vândut pe internet a fost construit de familia morarului Cioceanu, un boier venit în Bărăgan de prin părţile Buzăului. Acesta a ridicat monumentul între 1930 - 1932, în localitatea Reviga din judeţul Ialomiţa, situată la 100 de kilometri de Bucureşti.

Anunţul de vânzare al monumentului istoric a fost postat de Maria Paraschivescu pe un site de vânzări online. Femeia tranzacţionează casa boierească la preţul de 26.000 de euro. Valoarea este identică cu cea a unui apartament cu 2 camere situat într-o zonă apropiată de centrul municipiului Slobozia. Toate acestea în condiţiile în care, în urma unei evaluări, experţii au constatat că valoarea casei este de 70.000 de euro, scrie adevarul.ro.

 

sati