Antena 3 CNN Actualitate Scandal în coaliţie: 50% dintre miniştrii lui Ciucă nu au strâns cureaua

Scandal în coaliţie: 50% dintre miniştrii lui Ciucă nu au strâns cureaua

Jumătate din miniştrii cabinetului Ciucă au ignorat deciziile luate în coalitie şi nu au redus cheltuielile cu bunuri şi serviicii cu 10 %. Cei care nu reuşesc să ducă la bun sfârşit cerinţa, rămân fără bani la rectificare, conform unor surse guvernamentale.

Scandal în coaliţie: 50% dintre miniştrii lui Ciucă nu au strâns cureaua
Sursa foto: Antena 3
de Mădălina Mihalache    |    13 Iul 2022   •   10:32

Jumătate din miniștri nu au redus jumătate cheltuielile cu funcționare a ministerelor, cheltuielile de la capitolul bunuri și serviciu, așa cum a fost decizia în cadrul coaliției de guvernare. Spun surse guvernamentale că aceștia, care până la finalul acestui acestei luni nu se vor conforma deciziei din cadrul coaliției de guvernare, nu vor mai primi bani la rectificarea bugetară.

La finalul acestei luni ar trebui să fie gata primul draft, urmând ca la începutul lunii august, undeva în jurul datei de 5, să fie și adoptată rectificarea bugetară.

S-au lăudat liderii coaliției de guvernare cu faptul că Guvernul va strânge cureaua, însă vedem iată că chiar miniștrii sunt reticenți în a reduce cheltuielile cu funcționarea instituțiilor pe care ei le conduc.

Vor primi pedeapsa la rectificare, spun surse guvernamentale.

×
Subiecte în articol: concedieri reduceri bugetare
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close