Antena 3 CNN Actualitate Concediu ratat pentru mai mulţi maramureşeni: Au fost înşelaţi de agenţia de turism

Concediu ratat pentru mai mulţi maramureşeni: Au fost înşelaţi de agenţia de turism

Concediu ratat pentru mai mulţi maramureşeni: Au fost înşelaţi de agenţia de turism
04 Aug 2011   •   20:45

Concediu ratat pentru mai mulţi maramureşeni! Oamenii spun că au fost înşelaţi de o agenţie de turism. Îşi cumpăraseră biletele de vacanţă, achitaseră totul dar, în ziua plecării, au apărut problemele. Maramureşenii au depus plângeri la Protecţia Consumatorului, dar reprezentanţii firmei nu sunt de găsit.

Alina Mureşan vroia să plece în vacanţă împreună cu fiul ei în Creta. Prevăzătoare, şi-a rezervat bilete încă din luna februarie. Au costat-o 600 de euro.

Trebuia să plece la sfârşitul lui iunie, dar surpriză. Agenţia prin care cumpărase biletele i-a spus că zborul i-a fost anulat din cauza protestelor din Grecia. I-ar fi oferit în schimb o excursie în Rhodos, dar cu plecare din Bucuresti. Femeia văzut negru în faţa ochilor. A acceptat, în final o altă excursie, tot în Creta, dar în altă perioadă decât cea programată.

În ziua programată, şi-a făcut bagajele, şi-a luat copilul şi a plătit 200 de lei unui şofer să o aducă din Baia Mare la Cluj la aeroport.

Femeia a vrut să verifice dacă avea rezervare făcută. A mers totuşi la aeroport. Unde a descoperit că rezervările nu există.

La fel au păţit şi alţi 21 de turişţi maramureşeni. Oamenii au plătit între 900 şi 1.100 de lei pentru o excursie în Antalya. Au ajuns însă în altă staţiune.

Păgubiţii au aflat apoi că agenţia de turism s-ar afla în faliment. Administratorul sucursalei din Baia Mare le-ar fi comunicat miercuri prin telefon că îşi pot recupera banii de la o firmă de asigurare cu care agenţia ar avea contract, dar nu le-a spus şi numele acesteia.

Reprezentanţii agenţiei nu au putut fi contactaţi pentru declaraţii.

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close