Antena 3 CNN Actualitate Concelex, donaţie pentru Satul Speranţei | Campanie Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape pentru refugiaţii din Ucraina

Concelex, donaţie pentru Satul Speranţei | Campanie Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape pentru refugiaţii din Ucraina

Concelex se alătură campaniei umanitare "Satul Speranţei" demarată de Antena 3 şi Fundația Mereu Aproape.

Concelex, donaţie pentru Satul Speranţei | Campanie Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape pentru refugiaţii din Ucraina
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mar 2022   •   00:24

Antena 3, în parteneriat cu Fundația Mereu Aproape și IGSU, construiește Satul Speranţei! Este o amplă acțiune de implicare civică, în ajutorul copiilor și femeilor nevoiți de război să-și abandoneze casele.

Concelex se alătură campaniei umanitare "Satul Speranţei".

"Războiul din Ucraina a provocat o tragedie umanitară cum nu credeam vreodată că vom mai vedea în Europa. Această acţiune pe care o facem este un gest de normalitate, este un gest firesc, singurul act pe care îl putem face pentru a pune în siguranța oameni, familii.

Aici este vorba doar despre a fi oameni. Şi dacă putem să ajutăm o facem. Ne bucurăm foarte tare că alături de alte companii din mediul privat să putem contribui şi să ne putem implica în acest proiect şi încurajăm şi alte companii să o facă fiindcă este o nevoie foarte mare.

Minunile se construiesc din gesturi mici şi este foarte îmbucurător să vedem o asemenea mobilizare de forte care va avea un impact foarte mare. Vrem să vă rugăm să nu vă opriți din a face gesturi mici pentru că ele contează", a spus Radu Piţurlea, vicepreședinte Concelex.

Satul Speranței va fi adăpostul sigur în așteptarea întoarcerii acasă! 60 case modulare pentru 240 de persoane vor fi administrate de IGSU în municipiul Rădăuți, județul Suceava.

Totul, cu ajutorul Fundației Mereu Aproape și al donatorilor. La câțiva kilometri de graniţa cu Ucraina, Satul Speranței poate asigura un spațiu de cazare mai confortabil, decât cel din corturi, pe termen scurt, mediu și lung, pentru copii și femei din Ucraina, refugiați de război.

Casele modulare vor fi utilate și mobilate. Racordat la utilități, apa, curent electric, satul va asigura confortul pentru o mai ușoară adaptare cu noua lor viață spre care i-a împins războiul.

Puteți face parte din acest proiect amplu și care va demonstra încă o dată solidaritatea și generozitatea noastră, a românilor, în moment de grea încercare! 

Puteți dona în conturile Fundației Mereu Aproape, atât în lei cât și în euro, în următoarele conturi:

DONAŢII - CONT LEI | RO05BRDE450SV07295334500

DONAŢII - CONT EURO | RO31BRDE450SV23761534500

De asemenea, donaţii se pot face şi pe fundatiamereuaproape.ro.

Cel mai simplu, însă, puteți dona câte 2 euro la numărul special 8831*, printr-un sms cu textul "Satul Speranței".

Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Telekom România Mobile și Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. În rețeaua DigiMobil, numărul 8831 este disponibil doar pentru abonați și nu se percepe TVA pentru donații. Numarul nu are recurenta!

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close