Antena 3 CNN Actualitate Concert caritabil în sprijinul copiilor de la groapa de gunoi a oraşului Cluj-Napoca

Concert caritabil în sprijinul copiilor de la groapa de gunoi a oraşului Cluj-Napoca

Concert caritabil în sprijinul copiilor de la groapa de gunoi a oraşului Cluj-Napoca
19 Mai 2014   •   13:09

Reportajele "În Premieră" inspiră oamenii să se implice în comunităţile din care fac parte. Trei artişti din Cluj Napoca au susţinut aseară un concert caritabil prin care au strâns bani pentru a-i ajuta pe copiii de la groapa de gunoi a oraşului, protagoniştii unor materiale realizate de colegii de la În Premieră.

Toţi cei care au venit la concert au făcut donaţii şi au cumpărat obiecte făcute manual de copiii cu dizabilităţi. Banii vor fi folosiţi pentru amenajarea unui loc de joacă la Pata Rât.

Impresionat de viaţa lipsită de orice bucurie a copiilor care trăiesc la groapa de gunoi a Clujului, Cristian Mandu, un violonist cu studii în SUA şi în Elveţia, şi-a adunat prietenii şi a organizat un concert care să vină în sprijinul copiilor nevoiaşi.

În ajutor au venit doi colegi au artistului, care au acceptat să susţină un concert pentru cei care-şi petrec bună parte din copilărie pe străzi.

Pe lângă simple donaţii, cei care au participat la concert au putut cumpăra obiecte realizate manual de copiii din cadrul Asociaţiei Hans Spalinger, copii greu încercaţi, la rândul lor, de soartă.

Fondurile strânse vor fi încredinţate Fundaţiei Pro Roma, care le va folosi pentru a construi un parc de joacă în zona gropii de gunoi a Clujului. Printre cei care au făcut donaşii s-au numărat şi câţiva dintre fotbaliştii echipei Universitatea Cluj.

×
Subiecte în articol: In premiera
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close