Antena 3 CNN Actualitate Concert cu taraf și sute de spectatori, la Brașov - VIDEO

Concert cu taraf și sute de spectatori, la Brașov - VIDEO

Poliția Brașov a anunțat că s-a autosesizat după un concert cu taraf ce a fost organizat vineri seară, în Prejmer, județul Brașov. La spectacol au participat sute de persoane. În imaginile ce au ajuns în mediul online, se observă cum spectatorii dansează unii lângă alții, în fața scenei, fără să respecte distanțare socială sau să poarte măști.

Concert cu taraf și sute de spectatori, la Brașov - VIDEO
de Cristina Tudorache    |    04 Iul 2020   •   15:53

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Brașov, în colaborare cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitare Veterinare, Comisariatului pentru Protecția consumatorilor și Inspectoratului Teritorial de Muncă, s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări cu privire la modul de respectare a măsurilor de diminuare a impactului de risc cu ocazia desfășurării unui concert în aer liber în seara zilei de 03 iunie a.c., pe raza localității Prejmer, județul Brașov. La finalizarea verificărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun” - este anunțul Poliției din Brașov, informează Mediafax.

Concertul a avut loc în aer liber, în incinta unui restaurat din Prejmer. Petrecerea ar urma să continue și duminică seara.

×
Subiecte în articol: concert taraf Brașov
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close