Antena 3 Actualitate Concert Maroon 5. Detalii despre acces si sfaturile organizatorilor

Concert Maroon 5. Detalii despre acces si sfaturile organizatorilor

04 Iun 2016   •   12:21
Concert Maroon 5. Detalii despre acces si sfaturile organizatorilor

Accesul publicului la concertul pe care trupa Maroon 5 îl va susţine duminică în Piaţa Constituţiei va fi permis începând cu ora 17,00, informează un comunicat al organizatorilor români transmis Agerpres.

Organizatorii sfătuiesc persoanele ce vor participa la eveniment să nu vină în spaţiul rezervat concertului cu obiecte precum: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, bagaje sau genţi voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete/IPad-uri.

În caz de ploaie, aceştia recomandă pelerinele, deoarece accesul cu umbrele nu este permis. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.

La intrarea în spaţiul de concert, toţi participanţii vor fi percheziţionaţi de către agenţii de securitate.

Accesul cu alimente şi băuturi din afara acestui loc nu este permis. "Vor fi suficiente puncte de vânzare în perimetrul concertului de la care se vor putea achiziţiona băuturi răcoritoare şi gustări. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi achiziţionate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în incinta în care se va desfăşura show-ul", mai informează organizatorii.

Porţile se deschid la ora 17,00. Accesul în spaţiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Pentru confortul participanţilor la concert şi bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare. Punctele de acces în zona de concert sunt situate în Bulevardul Libertăţii, intrarea Izvor şi intrarea Coşbuc.

Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la concert, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor sub 12 ani. Din acelaşi motiv, prezenţa copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanţii că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situaţia în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate, se mai arată în comunicat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close