Antena 3 CNN Actualitate Undă de şoc în piaţa concertelor din România. Tragedia de la Colectiv a închis barurile din Capitală

Undă de şoc în piaţa concertelor din România. Tragedia de la Colectiv a închis barurile din Capitală

Undă de şoc în piaţa concertelor din România. Tragedia de la Colectiv a închis barurile din Capitală
de S.T.    |    13 Noi 2015   •   19:47

Tragedia de la Colectiv închide barurile din Capitală. Pompierii au pus lacătul pe uşa unuia dintre cele mai luxoase cluburi. Funcţiona, ca multe altele, fără avizul privind siguranţa în caz de incendiu. Şi nu este singurul. 109 cluburi şi baruri au fost verificate de reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, în ultima săptămână.

Controalele făcute de pompieri la cluburile din Capitală au arătat că nici măcar unul dintre localurile verificate nu îndeplineşte toate condiţiile necesare privind siguranţa incendiilor.

Cele mai grave nereguli găsite de pompieri sunt legate de căile de acces ale cluburilor. Multe dintre baruri nu au nici măcar extinctoare. Iar la altele există plafon de lemn, care s-ar aprinde cu uşurinţă în caz de incendiu.

Bucureştiul are astfel toate şansele să devină una dintre cele mai liniştite capitale europene, chiar dacă până acum era apreciat în multe topuri tocmai pentru viaţa de noapte. Incediul din clubul Colectiv i-a trezit pe patroni. Dar şi pe cei responsabili cu eliberarea avizelor de funcţionare pentru localuri.

Sursa: Observator.tv

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close