Antena 3 CNN Actualitate Primele concluzii ale necropsiei lui Claudiu Bejan, fostul șef al Administrației Penitenciarelor, găsit mort într-un hotel din Constanța

Primele concluzii ale necropsiei lui Claudiu Bejan, fostul șef al Administrației Penitenciarelor, găsit mort într-un hotel din Constanța

Primele concluzii legate de cauza morții lui Claudiu Cătălin Bejan, fostul director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, găsit mort, săptămâna trecută, într-o cameră de hotel din Constanța, au fost stabilite de medicii legiști.

Primele concluzii ale necropsiei lui Claudiu Bejan, fostul șef al Administrației Penitenciarelor, găsit mort într-un hotel din Constanța
de Mia Lungu    |    07 Feb 2022   •   11:34

Rezultatele preliminare ale necropsiei ar fi arătat că fostul șef al ANP a murit în urma un infarct, potrivit unor surse Gândul.ro.

Pe trupul fostulul director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor nu au fost găsite urme vizibile de violență.

Potrivit acelorași surse, Cătălin Bejan nu ar fi consumat alcool, rezultatul fiind zero.

Legiștii au prelevat și probe din fiecare organ în parte pentru a stabili cu exacitate ce i-a cauzat moartea. Rezultatele toxicologice vor fi gata, însă, abia în câteva luni.

Oficial din Corpul de Control al premierului, găsit mort într-un hotel din Constanţa

Claudiu Bejan, fostul director al Administrației Penitenciarelor, a fost găsit mort, joi, în camera unui hotel din Constanţa.

Claudiu Bejan era director la Secretariatul General al Guvernului. Anterior a fost consilier al ministrului Justiției, Ana Birchall, conform declarației de avere din 2020.

Din primele informații, acesta a fost găsit mort, joi, în baie în camera unui hotel situat pe bulevardul Mamaia, din Constanţa, potrivit unor surse judiciare.

Oficialul era cunoscut cu mai multe probleme de sănătate, mai ales cu probleme cardiace. Același surse au precizat că Claudiu Bejan ar fi murit în urma unui infarct.

Înainte de a conduce ANP, din februarie 2010 până în mai 2012 Claudiu Bejan a fost director adjunct la Penitenciarul Poarta Albă.

Anterior a fost director al Direcţiei Reintregrare Socială din ANP (septembrie 2008 – ianuarie 2010), director adjunct la Penitenciarul Poarta Albă (septembrie 2007- august 2008) şi director al aceluiaşi penitenciar, din noiembrie 2002 până în august 2007.

Claudiu Bejan şi-a început cariera ca ofițer instructor, în septembrie 1995, la Penitenciarul Slobozia, de unde, în mai 1997 a ajuns la ANP pe un post de consilier juridic, pe care l-a ocupat până în octombrie 2002.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close