Antena 3 CNN Actualitate Primele concluzii după ieşirea la bere a adjunctului Capitalei. Radu Gavriş ar fi fost filat

Primele concluzii după ieşirea la bere a adjunctului Capitalei. Radu Gavriş ar fi fost filat

Adjunctul Poliţiei Capitalei ar fi fost filat când a ieşit la bere cu mai mulţi poliţişti şi procurori în interiorul unui restaurant. Anchetatorii au analizat imaginile, iar Radu Gavriș apare în toate cadrele şi toate unghiurile. Totodată, niciunul dintre cei prezenţi nu se afla sub un mandat de supraveghere.

Primele concluzii după ieşirea la bere a adjunctului Capitalei. Radu Gavriş ar fi fost filat
de Georgiana Adam    |    28 Ian 2021   •   09:15

Potrivit unor surse, comisarul-șef Radu Gavriș ar fi fost filat după ce a fost surprins, alături de alte 26 de persoane, la o terasă acoperită din București, încălcând, astfel, regulile de protecție sanitară din pandemia COVID.

Radu Gavriș apare în toate imaginile

''Sunt informații pe surse, potrivit cărora se pare că ar fi fost vorba de filaj acolo în Centrul Vechi al Capitalei. Ar fi mers direct la pont și vizat se pare că ar fi fost chiar comisarul Radu Gavriș. Această informație vine după ce procurorii au analizat toate imaginile de acolo și s-a constatat că în toate acele imagini și în toate unghiurile, acolo apare Radu Gavriș. Din datele pe care le deținem, nu ar fi existat niciun mandat de supraveghere, iar săptămâna viitoare se pare că va exploda o bombă în acest dosar.

Radu Gavriș, înlocuit din funcția de coordonator al combaterii COVID în Capitală

Mai mult decât atât, ministrul de Interne se pare că va avea ceva întâlniri cu niște șefi de instuții extrem de importanți zilele viitoare pentru a vedea cu exactitate cum stau lucrurile acolo. A făcut ministrul de Interne și primele mișcări în acest scandal. L-a înlocuit pe Radu Gavriș de la șefia centrului de coordonare pentru prevenirea răspândirii coronaviruslui, iar lui Bogdan Despescu i-a luat mai multe atribuții. Vom vedea ce se va întâmpla în continuare și așteptăm oficial ca cineva să vină și să ne comunice dacă a fost vorba sau nu de filaj acolo.

Pe fir a intrat și Gabriela Scutea, procuror general al României, pentru că, atenție, Scutea le-a cerut celor de la Parchetul Tribunalului București note scrise cu privire la ceea ce s-a întâmplat acolo. Evident că procurorii au explicat cu exactitate și au trimis documentele necesare la Parchetul General. Pe de altă parte, și procurorul Bogdan Pârlog, deja celebrul procuror care s-a sesizat în dosarul 10 August, s-a sesizat și aici și a deschis un dosar  de cercetare penală pentru presupuse infracțiuni de abuz'', a transmis Roxana Ciucă, reporter Antena 3.

Filmul de la petrecerea şefului din Poliţie şi lista celor care s-au aflat la terasă cu comisarul-șef Radu Gavriș

Filmul de la petrecerea la care a participat Radu Gavriş, a fost prezentat de Antena 3, după ce nr. 2 din Poliţie a fost prins încălcând regulile din pandemie.

Terasa la care a fost surprins adjunctul Poliției Capitalei, Radu Gavriş, era, de fapt, un spaţiu închis, iar împrejurările în care ar fi fost prins arată că ar fi vorba de un filaj.

În fimare apar imagini din interiorul hanului din Centrul Vechi, acolo unde comisarul-șef Radu Gavriș, directorul general adjunct al Poliției Capitalei apare la o terasă acoperită, alături de alte 26 de persoane.

Acum, comisarul-șef Radu Gavriș, directorul general adjunct al Poliției Capitalei, este cercetat disciplinar.

Lista persoanelor care au fost la petrecerea interzisă românilor, dar permisă poliţiştilor

Potrivit Antena 3, pe lista celor care au fost la petrecerea interzisă, se află, printre alţii:
Ioan Costel
Baran Florin
Solatan Alexandru
Popoiu Codruţ
Anton Mihai Florian.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close