Antena 3 CNN Actualitate Concubina unui viceprimar PNL din Giurgiu l-a bătut cu papucii pe fostul viceprimar PSD al localităţii

Concubina unui viceprimar PNL din Giurgiu l-a bătut cu papucii pe fostul viceprimar PSD al localităţii

Campanie electrorală cu pumni şi sânge, în comuna Bucşani din judeţul Giurgiu. VIceprimarul Ionel Chivuleţ, cu atribuţii de primar şi concubina acestuia l-au bătut cu papucii pe fostul viceprimar, Ion Rizea, membru PSD. Şi unii şi alţii au depus plângeri la poliţie şi şi-au scos certificate medico legale.

Concubina unui viceprimar PNL din Giurgiu l-a bătut cu papucii pe fostul viceprimar PSD al localităţii
Sursa foto: antena3.ro
de Claudia Popovici    |    05 Sep 2020   •   17:27

Bătaia demnă de schiţele lui Caragiale a avut loc în plină zi în faţa biroului electoral al PSD din comuna Bucşani, judeţul Giurgiu. Protagoniştii sunt Ion Rizea, fost viceprimar PSD, pe de o parte şi Ionel Chivuleţ, actualul viceprimar, cu atribuţii de primar din partea PNL, şi Victoriţa Burcea, concubina acestuia, în cealaltă tabără.

Scandalul ar fi izbucnit după ce pe reţelele de socializare, sub un cont fals de Facebook, fostul viceprimar ar fi divulgat un secret delicat de familie, despre fiul Victoriţei Burcea, susţine femeia. Cei doi s-au întâlnit în faţa biroului electoral al PSD, care este în aceeaşi clădire cu primăria, şi între ei a izbucnit o alteracţie.

"M-am trezit că a oprit o maşină a domnului Chivuleţ şi a coborât din maşină domnul Chivuleţ şi doamna Burcea Victoriţa şi s-au năpustit peste mine. Eram aici pe platou şi, la un moment dat, am crezut că se opreşte, mi-a dat un papuc, două, trei, asta e, e nervoasă. M-a prins body-guardul între perete şi dânsul.", a spus fostul viceprimar, Ion Rizea.

"L-am văzut pe domnul Rizea în faţa primăriei, m-am dat jos de la soţ din maşină. Am vrut să-l întreb despre acea postare, iar dânsul mi-a băgat mâna în gât, mi-a făcut vânt. Cu telefonul, cu cheile, nu ştiu cu ce m-a lovit şi d-aia eu mi-am scos papucul din picior şi i-am dat doi papuci", a declarat pentru Antena 3 Victoriţa Burcea, concubina actualului primar.

În apărarea femeii, a sărit şi actualul viceprimar. Cei trei au fost despărţiţi, în cele din urmă, de un paznic.

"S-a scris ceva urât pe Facebook la adresa fiului soţiei, un secret de familie delicat. Era singurul om care ştia aceste lucruri. Nu avea nicio rană când ne-am despărţit de el. Probabil s-a zgârmat cu o scobitoare în dinţi şi şi-a tras tricoul ca să arate că i-a rupt cineva tricoul." - spune primarul Ionel Chivuleţ.

Ambele părţi au depus plângere la Poliţie şi la Parchet şi au scos certificate medico legale.

 

×
Subiecte în articol: campanie electorala Bucsani
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close